Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño

Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño

Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño is something which I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño estimated approx 2 horas.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño using 26 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.

Calabaza en Halloween.... Chocolate en día de muertos. Perfecto. #UTVCO403B

Ingredients and spices that need to be Get to make Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño:

  1. Costra
  2. 400 gr harina
  3. 280 gr mantequilla
  4. 1/2 taza azúcar
  5. 1 pizca sal
  6. 50 ml agua
  7. relleno
  8. 500 gr pulpa de calabaza
  9. 1/2 lata leche condensada
  10. 2 huevos completos
  11. 3 yemas de huevo
  12. 1/8 cdita jengibre en polvo
  13. 1/2-1/8 cdita clavo en polvo
  14. 1/8 cdita nuez moscada
  15. 1 cdita canela molida
  16. 1/4 taza yogurth griego natural
  17. 1 pizca sal
  18. Merengue italiano
  19. 2 claras
  20. 200 gr azúcar
  21. 100 ml agua
  22. Salsa de chocolate Oaxaqueño
  23. 125 gr chocolate Oaxaqueño
  24. 40 ml leche
  25. 1 cdita esencia de vainilla
  26. 30 gr mantequilla

Instructions to make to make Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño

  1. Mezclar en un bowl la harina, mantequilla fría en trozos pequeños junto con la sal y comenzar a integrar y disolver la mantequilla con el calor de nuestras manos.
  2. Una vez integrada añadiremos el szucar. Integramos y añadimos agua para hidratar. Ya con la masa homogénea envolveremos en plástico y refrigerar por 10 minutos mínimo.
  3. Una vez fuera del refrigerador la aplanaremos con un palote con un grosor de 1 cm aproximadamente sin romperse.
  4. Ya con el grosor deseado enrollaremos en el palote para colocar en nuestro molde para tarta distribuyendo muy bien por el fondo de los bordes. Para retirar el excedente solo pasaremos el palote por el molde y las orillas restantes saldrán.
  5. El sobrante si no alcanza para otro molde lo podemos hacer en moldes individuales. Añadiendo peso en cualquier versión para evitar que inflen.
  6. Hornearemos la tarta a 160 grados por 15 minutos. Buscando un precocido para obtener un resultado firme como galleta al finalizar con el relleno.
  7. Para el relleno colocaremos todo en la licuadora hasta tener una mezcla homogénea y procederemos a rellenar nuestro molde. Hornearemos a 180° C por 45 minutos. Una vez listo enfriamos a temperatura ambiente.
  8. Para el merengue colocaremos 3/4 partes del azúcar con el agua a fuego medio hasta crear punto de hilo.
  9. Mientras el azúcar está a fuego montaremos nuestras claras añadiendo el resto del azúcar en forma de lluvia
  10. Una vez semimontadas nuestras claras añadiremos en azúcar a punto de hilo caliente a nuestras claras. Esto hará que se cuezan las claras.
  11. Seguriemos montado esperando a que la temperatura baje de nuevo y nuestro merengue monte completamente formando picos firmes y brillosos.
  12. Para la salsa calentaremos la leche junto con la esencia de vainilla hasta que rompa hervor para añadirla a nuestro chocolate triturado y mantequilla.
  13. Renovemos muy bien hasta disolver todo nuestro chocolate y así tener una mezcla homogénea, brillosa y sin grumos.
  14. Serviremos de fondo nuestra salsa y sobre ella una rebanada de tarta, culminado con un poco de merengue por encima flameado ligeramente.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have extra natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you want to offer a recipe that uses less or more ingredients or is a little bit basically hot, you can make simple adjustments to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. As for standard food preparation skills for novices you don't require to discover them however just if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a complete guide to fast and also very easy lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Any-night-of-the-week Pumpkin pie con salsa de chocolate Oaxaqueño. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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