Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil
Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil is something which I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil estimated approx 1 hora.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil using 14 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
Hace unos años disfruté de este plato muy sencillo e impactante en Brasil. Fue tan delicioso que me atreví a hacerlo y créame.... quedó genial y gustó mucho en esta época del año que abundan las calabazas.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil:
- 1 calabaza redonda mediana
- 1 cebolla grande
- 2 dientes ajo
- 4 tomates roma picados y sin semilla o 1 taza de puré de tomate
- 250 ml leche de coco o evaporada (de preferencia la de coco)
- 3 cucharadas maizena
- 3 cucharadas margarina
- 3 cucharadas aceite de oliva
- al gusto perejil
- al gusto chiles
- al gusto sal y pimienta
- queso mozzarella
- requesón o queso crema
- 1 lata crema de leche /heave creme
Steps to make to make Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil
- Limpiar bien la calabaza con un paño húmedo y secarla
- Cortar una tapa a la calabaza usando un cuchillo pequeño y en 45 °. retira sus semillas
- Frotamos todo el exterior de la calabaza con aceite de oliva, así hidrataremos la piel de la calabaza y evitaremos que se quiebre.
- Colocamos la tapa de la calabaza y la llevamos al microondas por 10 min. luego la volteamos con la abertura hacia abajo por 10 minutos más (siempre utilizamos un plato adecuado forrado de papel toalla porque suelta mucho líquido). Checamos que las paredes de nuestra calabaza estén cocinandose. Es fácil saber ya que se ponen suaves.... el proceso debe de repetirse siempre de 10 en 10 minutos.... tip: no la cocine mucho porque puede desplomarse y eso no lo queremos verdad?
- Mientras esta cocinandose nuestra calabaza haremos el relleno teniendo en cuenta que los camarones deben estar marinados con el zumo de limón, sal y pimienta por no menos de 45 min... tip: si eres alérgico a los mariscos prueba hacerlo con pollo... queda estupendo !!!!
- En una sartén de fondo grueso y con sus paredes altas colocamos las 3 cucharadas de margarina a fuego medio y colocamos las cebollas finamente picadas... cuando éstas comiencen a quedar transparentes le agregamos el ajo bien picadito y los tomates (o el puré... como decidas) y dejamos cocinar por 10 min.
- Pasado este tiempo agregamos los camarones (o pollo) y dejamos cocinar por 5 minutos más.
- Diluye bien en la leche de coco la maizena recuerda que la leche debe estar tibia para que ésta se diluya bien y no haga grumos
- Coloca esta mezcla en tus camarones y deja cocinar removiendo constantemente hasta alcanzar la textura de la crema y colocas la crema de leche, dejas cocinar por 5 a 7 min más.. y retiras del fuego.
- Una vez cocinada la calabaza.. forras sus paredes internas de requesón o queso crema y añades la crema de Camarón usando la calabaza como olla. Añades el perejil y el chives para adornar y rocias bastante queso mozzarella que va a gratinarse por el calor... puedes colocar camarones en los bordes o encima para obtener un acabado más bonito o simplemente poner la tapa de la calabaza y que tu familia o invitados descubran su interior...
- Se sirve con arroz blanco y con papitas fritas..... y a disfrutar!
As your experience and confidence expands, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you wish to serve a recipe that uses fewer or more components or is a little more or less spicy, you can make easy adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking skills for beginners you do not need to learn them yet just if you master some basic cooking strategies.
This isn't a complete guide to fast as well as simple lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Quick Camarón a la moranga (en la calabaza).Brasil. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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