Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo

Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo is one of the most popular of current trending foods in the world. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo is 6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo estimated approx 45minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo using 14 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

Yo las suelo hacer así, pero los que no queráis poner chorizo o bacon , os aseguro que sólo con las verduritas también están buenísimas.

Ingredients and spices that need to be Take to make Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo:

  1. 1/2 kilo lentejas pardinas
  2. 1 Calabacín mediano
  3. 1 cebolla grande
  4. 1 pimiento verde italiano grande
  5. 1/2 pimiento rojo
  6. 2 zanahoria
  7. 2 tomates pera grandes
  8. 2 hojas laurel
  9. 3 dientes ajo
  10. 1 pastilla Avecrem pollo
  11. Aliño: sal, pimienta, pimentón de La Vera dulce
  12. Aceite
  13. 1 Chorizo pequeño de guisar
  14. 1 paquete bacon a tiras

Instructions to make to make Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo

  1. Pondremos las lentejas en agua y las cubriremos bien. Mientras que hacemos el sofrito.
  2. En un olla grande, pondremos a calentar 2 cucharadas de aceite, donde añadiremos, todas las verduras menos el tomate.
  3. El calabacín y la zanahoria las pondremos con su piel.
  4. Primero pocharemos todas las verduras. Es igual como las cortéis pues luego se trituraran.
  5. Una vez pochadas, añadiremos el tomate, que previamente habremos quitado la piel, añadiremos también una cucharadita de pimentón de La Vera. Dejaremos que se acabe de hacer un poco el tomate.
  6. A continuación quitaremos las hojas de laurel y reservaremos. Pondremos un vaso de agua en nuestro sofrito y trituramos todas nuestras verduras.
  7. Una vez triturado, volveremos añadir las hojas de laurel, pondremos el chorizo a trocitos y el paquete de bacon. Removeremos un minuto y añadiremos nuestras lentejas que habremos escurrido del agua. Removeremos un par de minutos para que cojan gusto.
  8. Por último añadiremos el agua, que cubra las lentejas y añadiremos proximadamente 4 dedos más. Añadiremos pastilla de Avecrem. Dejaremos hervir.
  9. Tendremos que ir quitando las impurezas, que vayan saliendo y el poquito de grasa sobrante.
  10. No sé deciros tiempo que hay que dejar hervir, la verdad que yo voy probando la lentejas hasta que están tiernas. Yo creo que más o menos 3/4 de hora.
  11. Rectificaremos de sal y pimienta
  12. Y listas nuestras lentejillas...😋
  13. BUEN PROVECHO!!😘😘

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make basic adjustments to attain this goal. Simply put, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking skills for novices you do not require to learn them yet just if you master some easy food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast and easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Quick Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas de berenjenas y avena

Albóndigas de carne mixta en salsa Española