Albóndigas de bacalao y Ajo arriero

Albóndigas de bacalao y Ajo arriero

Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas de bacalao y Ajo arriero. One of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de bacalao y Ajo arriero is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Albóndigas de bacalao y Ajo arriero is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de bacalao y Ajo arriero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de bacalao y Ajo arriero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de bacalao y Ajo arriero is 50 ud - 1kg. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de bacalao y Ajo arriero estimated approx 2:30 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas de bacalao y Ajo arriero using 12 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

Nunca he hecho ajo arriero. Hoy he quedado con mi amigo Gabi para compartir su receta con vosotros.
Aprovecharemos para hacer albóndigas de bacalao además del ajo arriero.
La primera parte será para preparar la masa de las albóndigas y, el restante para el ajo arriero.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de bacalao y Ajo arriero:

  1. 1 kg bacalao
  2. 2 kg patata roja
  3. 1 Huevo
  4. 4 yemas de huevo
  5. Piñones
  6. Ajo
  7. Pimienta blanca
  8. Sal
  9. Aceite
  10. Pimentón dulce
  11. 2-3 ramas perejil
  12. Reserva las claras para la elaboración de las albóndigas

Steps to make to make Albóndigas de bacalao y Ajo arriero

  1. Poner a hervir las patatas, ya sabes que el tiempo de cocción es orientativo, con un cuchillo vas pinchando hasta que notes el centro de la patata blando.
  2. Añadir el bacalao cuando falten 10 minutos de cocción en las patatas.
  3. Una vez cocido el bacalao limpiarlo de posibles espinas y piel
  4. Una vez desmigado el bacalao y la patata hervida, mezclar bien para fusionar los alimentos.
  5. Añadir el huevo y las dos yemas y mezclar bien. Añadir la sal al gusto y pimienta blanca.
  6. Sofreír el pimentón en una sartén con un poco de aceite. Para que no se queme, calentar el aceite y sacar del fuego para echar el pimentón, así no se quemará el pimentón. Seguir mezclando la masa.
  7. Separar la masa para las albóndigas y el ajo arriero. En nuestro caso hemos reservado 1 kg de masa para el ajo arriero. Reservar...
  8. En la masa de las albóndigas añadir perejil picado al gusto, piñones y ajo picado. La masa debe quedar consistente para que se pueda trabajar al darle forma. LISTO, LA MASA PARA LAS Albóndigas YA ESTÁ.
  9. PARA EL AJO ARRIERO. Picar ajo al gusto, tres dientes para empezar y mezclar la masa sobrante, en nuestro caso 1 kg aproximado
  10. Añadir 2 yemas de huevo y mezclar en la masa
  11. Añadir aceite de oliva poco a poco, de igual forma que se hace el ajo aceite, mezclando. El aceite ayudará a que la pasta sea cremosa.
  12. Con la clara de huevo hacerla a punto de nieve para freír las albóndigas
  13. Freír las albóndigas hasta que tenga el color deseado

As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual preferences over time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy modifications to attain this objective. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. As for standard cooking abilities for newbies you do not require to discover them yet only if you master some straightforward food preparation techniques.

This isn't a complete guide to quick as well as simple lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Simple Way to Prepare Quick Albóndigas de bacalao y Ajo arriero. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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