Las albóndigas de mi abuela
Hey everyone, it is Louise, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Las albóndigas de mi abuela. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Las albóndigas de mi abuela is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes delicious. Las albóndigas de mi abuela is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Las albóndigas de mi abuela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Las albóndigas de mi abuela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Las albóndigas de mi abuela is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Las albóndigas de mi abuela estimated approx 35 minutos.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Las albóndigas de mi abuela using 13 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.
No sé si será la mejor receta de albóndigas, pero lo es para mi, porque es como las hacía mi abuela. Con una salsa sencillísima y humilde conseguía una receta de 10 con la que toda la familia nos chupábamos los dedos
Ingredients and spices that need to be Take to make Las albóndigas de mi abuela:
- 500 gr carne picada (yo uso 100% vacuno de carnicería)
- 1 huevo
- 1 diente ajo
- 1/2 cebolla pequeña
- 1 pizca cominos
- 1 trozo pequeño de pan duro
- 1/2 vasito leche
- al gusto Sal
- Aceite para freír (que cubra 1 dedito el fondo de la sartén)
- Para la salsa: 1 cucharada de harina de trigo
- 1 pastilla caldo de carne
- 1 pizca pimentón dulce
- 2 vasos agua
Instructions to make to make Las albóndigas de mi abuela
- Lo primero ponemos el pan duro a remojo en la leche para que se ablande
- Mientras picamos la cebolla y el ajo muy pequeñito. Yo uso una prensa para el ajo, de manera que queda como una pasta muy fácil de mezclar.
- Ponemos la carne picada en un bol y le añadimos el ajo y la cebolla, el huevo crudo, la sal el pan duro remojado (escurrirlo antes un poco) y los cominos. Removemos todo bien. Ah, si las quieres más ligeras, puedes eliminar el pan, aunque quedan menos jugosas.
- Ponemos el aceite a calentar en el fuego para que vaya calentándose
- Ponemos en un plato hondo el pan rallado y vamos formando bolitas con la carne y rebozándolas en el pan rallado
- Cuando el aceite ya esté muy caliente, vamos echando las bolitas de las albóndigas y las freímos
- Las bolitas ya fritas las sacamos a una cazuela con papel de cocina debajo para quitar el exceso de grasa
- Una vez estén todas fritas, retiramos la.mayor parte del aceite de freírlas, dejando un poquito (estará junto al pan rallado que se ha desprendido de las albóndigas)
- En ese aceite echamos la pastilla de caldo de carne, y la cucharada de harina y el pimentón removiendo bien
- Ahora le vamos a ir añadiendo agua poco a poco, sin dejar de remover para que no se hagan grumos. Hay que ir viendo si añadir más o no en función de lo espeso que quede, pero más o menos calcula unos 2 vasitos de 250 ml de agua. No dejes de remover bien
- Cuando está lista la salsa, quitamos el papel de cocina del fondo de la cazuela donde dejamos las albóndigas y le añadimos la salsa por encima
- Colocamos la cazuela al fuego unos minutos. Si te gustan las albóndigas con un puntito crujiente, no las mezcles con la salsa y sírvelas aparte... Así no se ablandará la cubierta crujiente por haberlas frito.
- ¡Y listas para comer!
As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make straightforward modifications to achieve this objective. In other words, begin making your recipes promptly. As for basic cooking abilities for beginners you don't need to discover them however only if you grasp some basic food preparation methods.
This isn't a full guide to quick as well as easy lunch recipes but its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Favorite Las albóndigas de mi abuela. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment