Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏 is one of the most popular of current trending foods in the world. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏 is something that I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏 is 2 + 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏 estimated approx 1’30 minutos.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏 using 15 ingredients and 14 steps. Here is how you cook it.
#mialmanaque #TeamTrees #1receta1árbol #mirecetario
Como a veces valía locos de tiempo ... me apetece meterme alguna tarde en la cocina y preparar de más más ir haciendo un buen fondo de congelador 😂.
En este caso ... con las cantidades ... me han salido unas 20-22 albóndigas ... pero solo he usado unas 10 para almorzar . El resto al congelador !!!
La salsa si está contada para las raciones de hoy . Tan solo tenéis que cambiar las cantidades en caso que querer más salsa
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏:
- 500 gr Carne de ternera picada
- 2 huevos
- 2 ajos
- 1 cda sopera perejil fresco picado
- Zumo de limón
- 1 cda maicena (harina de maíz) + 2 cdas para envolverlas
- Salsa:
- 350 ml caldo de carne
- 1 cebolla morada
- 9-10 champiñones
- 2 cdas queso crema light
- 1 cda parmesano rallado
- Mix pimientas
- Sal
- Aove
Instructions to make to make Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏
- Lo primero que haremos será preparar nuestras albóndigas para usar solo las que necesitemos y congelar el resto
- Para ello, colocaremos en un bol la Carne picada de ternera
- Rallaremos los ajos, picaremos el perejil fresco, una pizca de sal y mezclaremos todo
- Añadiremos los huevos, un chorrito de limón y mezclamos muy bien, procurando que todo quede bien compactado
- Añadir la cucharada de maicena y mezclar todo bien
- Una vez tenemos la masa, colocamos en un plato un poco más de harina de maíz. Formaremos las bolitas y las pasaremos ligeramente por la harina
- Reservamos las que vayamos a usar y el resto... a congelar.
- Mientras tanto... en una olla o sartén honda... picaremos la cebolla morada y doraremos con un cdita de aove
- Una vez comience a dorar, añadir los champiñones frescos hasta que comiencen a coger color.
- Añadir el caldo... toque de sal, pimienta y dejar hervir todo junto unos 8 minutitos
- Por otro lado.. en una sartén con una gota de aove... colocamos nuestras albóndigas y... moviendo la sartén, las dejaremos que doren ligeramente por fuera. Reservamos
- Batiremos el caldo con los champiñones y la cebolla, añadiendo 2 cdas soperas de queso en crema y el parmesano
- Dejaremos que todo se integre muy bien a fuego lento y pasados unos 3-4 minutos... incorporaremos las albóndigas, a fuego lento, para dejar que se terminen de hacer y cojan todo el sabor durante unos 7-8 minutos
- Y listo para servir. Yo les espolvoreé pimienta por encima y cebollino 😋
As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have more natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you want to offer a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a bit basically spicy, you can make straightforward changes to achieve this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't require to learn them however only if you master some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total overview to quick and simple lunch dishes however its great food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Make Perfect Albóndigas de ternera en salsa de champiñón y queso (receta ligera) 👏. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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