Albóndigas a la parmesana

Albóndigas a la parmesana

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas a la parmesana. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas a la parmesana is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes yummy. Albóndigas a la parmesana is something which I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas a la parmesana, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas a la parmesana delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas a la parmesana is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas a la parmesana estimated approx 60 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas a la parmesana using 14 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Receta sencilla y rápida

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas a la parmesana:

  1. 400 Gr carne picada de ternera
  2. 200 Gr carne magra de cerdo (o en su caso 1 butifarra)
  3. 100 Gr queso Parmesano rallado
  4. 2 Cebollas grandes
  5. 4 Tomates de pera (tienen más carne)
  6. Sal
  7. Pimienta
  8. 2 Huevos
  9. 1 Picada de Almendras, Avellanas Piñones y pan duro
  10. Pan rallado
  11. Pimentón dulce
  12. 1 Ajo
  13. Perejil
  14. Aceite vegetal o girasol

Instructions to make to make Albóndigas a la parmesana

  1. En un bol vamos a poner la carne picada de ternera y la de magro de cerdo también picada (o en su caso las 2 butifarras), y haremos un pequeño volcán con un agujero en su interior para proceder a poner el resto de ingredientes, el huevo lo pondremos entero (sin cáscara por supuesto), un poco de pan rallado, el ajo muy picado o en su defecto, ajo en polvo, un puñado de perejil muy picado, un poco de sal y otro poco de pimienta y la picada de frutos secos.
  2. Cuando lo tengamos todo puesto en el bol, lo mezclaremos todo muy bien, y como no se tarda nada, cuando ya estemos procederemos a hacer las albóndigas (pelotitas pequeñas).
  3. Las albóndigas las tenemos que pasar por harina antes de freírlas en aceite, las podemos freír cuando queramos antes de hacer la salsa así quedarán preparadas.
  4. Ahora preparamos la salsa que no tiene más secreto que hacer un buen sofrito de cebolla y tomate, pero bien concentrado, lo cual implica el tener friendo mucho tiempo el tomate a fuego muy bajo.
  5. Terminado el sofrito solo nos queda agregar un poco de sal, pimienta negra recién molida, un pellizco de pimentón dulce y las albóndigas que las dejaremos 10 minutos a fuego medio para que cojan un poco el sabor de la salsa.
  6. En caso de que la salsa este muy espesa le agregamos un pelín de agua, y seguimos haciendo las albóndigas.
  7. Cuando tengamos las albóndigas terminadas en su salsa será el momento de agregar todo el queso rallado, dándole vueltas para que el queso se deshaga y se integre bien en la salsa.
  8. En caso de que la siga estando muy espesa debido al queso, le agregaremos un poco más de agua caliente para no cortar la cocción del queso, integramos bien el agua y las podremos servir.

As your experience and confidence expands, you will locate that you have more all-natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little essentially zesty, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes on schedule. As for standard food preparation abilities for novices you do not need to learn them yet just if you master some basic food preparation methods.

This isn't a full guide to fast and very easy lunch dishes yet its great something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Perfect Albóndigas a la parmesana. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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