Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous
Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous is 4 Comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous estimated approx 20 minutos.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.
Aunque estamos en noviembre, en mi casa YA es Navidad🎄🤶🏻🎅🏻 🎄.... Nos hemos dicho que si en la tele, ya están todos los anuncios de perfumes, juguetes y loterías... nosotros ya podíamos desempolvar adornos, luces y pesebres... Además, la sonriente Amazon, nos trajo luces de exterior, y con el solete que hoy hacía, hemos pasado un rato fantástico colocándolas en los árboles del jardín 🎄🎄...
Así que, de repente, se nos ha echado encima el medio día, y no teníamos nada preparado🤦🏻♀️ La verdad es que en estas situaciones, se hace dura la elección de alguna receta, y no porque tengamos muchas, si no simplemente, porque la imaginación se atasca🤷🏻♀️ Pero siempre hay una salida, sólo hay que rebuscar 🕵🏻♀️ bien lo que esconde la despensa, acordarte de algún plato probado en algún sitio ... y ...tentar a la suerte 🍀Así que al final, hoy de aperitivo tomamos estas ricas albóndigas originarias de Marruecos, con una salsa rápida y singular.
#weekendreto
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous:
- 250 g Cous-cous
- 100 g Piñones
- 2 Huevos de corral
- Aceite de oliva virgen extra
- Sal
- Pimienta negra recién molida
- PARA LA SALSA:
- 400 g Tomate frito
- 1 Ajo picado
- 1 Cucharadita Cilantro picado
- 1 Cucharadita Escamas de chili
- 1 Cucharadita Pimienta negra
- Aceite de oliva virgen extra
- Sal
Steps to make to make Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous
- Hacemos el cous-cous según costumbre. (Nosotros ponemos la cantidad de cous-cous en un cuenco, le ponemos un chorrito de aceite, y removemos hasta integrar. Añadimos agua hasta taparlo todo, dejando menos de un dedo. Tapamos con film transparente y le hacemos unos agujeritos, y al microondas durante 3 minutos. Con ayuda de un tenedor, lo vamos rascando y pasando a un bol más grande).
- Añadimos los huevos (comprobando antes que se haya enfriado el cous-cous, para que no cuajen), removemos y agregamos sal y pimienta al gusto. Incorporamos los piñones. Reservamos.
- Hacemos unas albóndigas pequeñas y alargadas —con las manos engrasadas, porque sino se pegarán mucho—y freímos en aceite caliente hasta que estén doradas. Volteamos y dejamos escurrir el aceite sobrante, sobre papel absorbente.
- PARA LA SALSA. En una sartén, añadimos todos los ingredientes y dejamos cocer a fuego lento unos 10 minutos.
- Y a disfrutar!
As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes less or even more components or is a little bit more or less spicy, you can make easy modifications to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. As for standard cooking abilities for novices you don't need to discover them however only if you grasp some simple cooking methods.
This isn't a total guide to quick and very easy lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will get your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Quick Albóndigas alargadas de piñones con cous-cous. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment