Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is something which I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja estimated approx 1h y 1/2 aprox.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Albóndigas improvisando con lo que encontramos por nevera/despensa
Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja:
- Para las albóndigas:
- 1 pechuga entera y 1/2
- 1 manzana verde pequeña
- 1 loncha queso Mahón
- 1 huevo
- 1 cucharada salsa de soja
- 1 cucharadita salsa perrins
- 1 diente ajo
- Jengibre en polvo y pimienta negra
- Pan rallado
- Para la salsa:
- 400 gr tomate triturado
- 250 ml caldo de pollo
- 2 cucharadas salsa teriyaki
- Aceite de oliva
- Pimentón rojo picante y cebolla en polvo
- 1 cucharadita Sal y azúcar
- Pan rallado para espesar
Instructions to make to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja
- La carne la podemos comprar picada o picarla nosotros en una picadora, robot de cocina o lo que tengamos. Yo la pico en la TM 7 seg. Vel 5. para eso cortamos la pechuga previamente en trozos no demasiado grandes pero tampoco pequeños. Una vez picada retiramos a un bowl.
- Cortamos con un cuchillo en trozos pequeños o picamos en picadora o robot, el ajo, la manzana y el queso. Yo pico en la TM 5 seg. Vel 5, previamente la manzana lavada y cortada en 4 trozos, el ajo pelado y cortado a la mita quitando el tronco central. Añadimos al bowl con la carne. Añadimos el resto de ingredientes al bowl, jergibre al gusto y pan rallado en necesario para que se puedan formar las albóndigas sin que quede muy basto.
- Formamos las albóndigas y reservamos.
- Vamos con la salsa. En una olla lo suficientemente grande ponemos el aceite a calentar y añadimos la cebolla en polvo y el pimentón al gusto, removemos para disolver y añadimos el tomate, la sal y el azúcar y dejamos que se cocine unos 20 minutos. Añadimos la salsa teriyaki y dejamos 10 minutos más. Añadimos el caldo de pollo y dejamos que vaya reduciendo.
- Si queremos una salsa más espesa le podemos añadir pan rallado, lo bueno usar pan rallado en lugar de harina es que no deja grumos con lo se puede añadir en cualquier momento. Le he puesto un par de cucharadas de pan rallado cuando se había reducido porque la quería más espesa. Añadimos las albóndigas y dejamos que se cocinen unos 20 minutos.
- Acompañado con un poco de arroz integral. ¡Buen provecho!!!
As your experience as well as confidence expands, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make easy adjustments to attain this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking skills for novices you don't need to learn them yet just if you master some basic cooking strategies.
This isn't a complete guide to quick and also simple lunch dishes but its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Make Award-winning Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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