Albóndigas de pollo en salsa vizcaina

Albóndigas de pollo en salsa vizcaina

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas de pollo en salsa vizcaina. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas de pollo en salsa vizcaina is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Albóndigas de pollo en salsa vizcaina is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo en salsa vizcaina, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo en salsa vizcaina delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pollo en salsa vizcaina is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pollo en salsa vizcaina estimated approx 1 hora y media.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas de pollo en salsa vizcaina using 18 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

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Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de pollo en salsa vizcaina:

  1. Para las albóndigas:
  2. 400 gr. carne picada de pollo
  3. 1/4 de cebolla
  4. 1 diente ajo
  5. 1 huevo
  6. miga de pan del día anterior
  7. 1 poco leche
  8. sal
  9. perejil
  10. Para la salsa bizkaina:
  11. 3 cebollas moradas
  12. 1 puerro
  13. 100 gr pimiento choricero
  14. 120 ml vino blanco
  15. 1 L. caldo de pescado
  16. Pan rallado o pan duro, unos 70 gr. para ligar la salsa
  17. 1 hueso jamón (en esta ocasión como no he encontrado hueso de jamón, he usado una pastilla de caldo)
  18. 40 ml. aproximadamente de AOVE,

Steps to make to make Albóndigas de pollo en salsa vizcaina

  1. Empezamos haciendo la salsa.Cortamos la cebolla en juliana, cortamos también el puerro y picamos los ajos. Ponemos al fuego bajo la olla, junto con las cebollas, el puerro, los ajos y el hueso de jamón. Rehogamos con un poco de vino de blanco y añadimos una pizca de sal. Dejamos que pochen.
  2. Una vez pochadas, retiramos el hueso de jamón, añadimos el pan y el resto del vino blanco, dejamos cocinar para el pan se empape y el vino evapore. Añadimos la carne del pimiento choricero, y removemos para que se integre bien. Añadir el caldo de pescado, y dejar cocinar para reducir la salsa, a fuego medio-bajo de 20 a 30 minutos, rectificar de sal si es necesario.
  3. Mientras se hace la salsa, vamos con las albóndigas. Por un lado, En un cuenco ponemos a remojar la miga de pan en leche. Por otro lado picamos bien la cebolla, el ajo y el perejil si el fresco y mezclamos bien en un plato hondo con la carne de pollo. Escurrimos bien la leche de la miga de pan, lo añadimos a la carne de pollo, añadimos también el huevo y mezclamos bien.
  4. Damos forma a las albóndigas, las rebozamos en pan rallado y las freímos vuelta y vuelta. Reservamos un plato con papel para quitar el exceso de aceite mientras se termina de hacer la salsa.
  5. Cuando la salsa haya reducido, la pasamos por un pasa puré o chino. Añadimos las albóndigas a la salsa y dejamos a fuego suave unos 5 minutos para que las albóndigas se empapen bien con la salsa.
  6. ¡Buen provecho!!
  7. El pimiento choricero, se puede comprar la carne solo, viene ya en unos botecitos de conserva listo para usar, o puedes comprar el pimiento seco y sacarle tú mismo la carne, para eso tienes que hacer un corte fino, sacarle las pepitas y dejarlo en remojo unas 3 horas para que hidrate bien y le puedas sacar bien la carne.

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a little more or less hot, you can make basic modifications to achieve this objective. In other words, start making your recipes on time. As for standard cooking skills for beginners you don't need to learn them yet just if you grasp some easy cooking methods.

This isn't a complete overview to fast as well as easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Easiest Way to Make Award-winning Albóndigas de pollo en salsa vizcaina. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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