Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera

Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera

Hey everyone, it's Drew, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera is one of the most favored of current trending foods on earth. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera estimated approx 60 min.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera using 14 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve it.

#weekendreto

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera:

  1. 250 gr Carne picada de pollo
  2. 250 gr Carne picada de pavo
  3. 250 gr Taquitos pequeños de jamón
  4. 3 Huevos grandes
  5. 1 Cucharadita majado de ajo y perejil
  6. 50 gr Pan rallado
  7. 6 Champiñones medianos
  8. 100 gr Guisantes
  9. 1/2 Cebolla
  10. 1 Zanahoria
  11. Aceite de oliva virgen extra
  12. Al gusto Sal
  13. Harina para rebozar
  14. Caldo de pollo o agua

Steps to make to make Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera

  1. Bate los huevos junto con la sal y el majado de ajo y perejil.
  2. Añade la carne picada y el jamón y mezcla bien todos los ingredientes.
  3. A mí me gusta taparlo y dejarlo reposando toda la noche en el frigorífico para que la carne se empape bien de huevo y así queden más jugosas.
  4. Si has dejado reposar como indicaba en el paso anterior, saca la carne del frigorífico antes de continuar para que se quite el frío.
  5. Añade el pan rallado y mezcla con movimientos envolventes para que quede bien mezclado.
  6. En una sartén, añade aceite de oliva extra y mientras que se calienta, haz bolitas del tamaño que más te guste y pásalas por harina, sacude las bolitas para quitar el exceso de harina.
  7. Fríe las albóndigas para que se doren un poquito, con 4 - 5 minutos será suficiente. Una vez fritas, echa las albóndigas a una cacerola.
  8. Lava y pela la cebolla, la zanahoria y los champiñones, corta la cebolla en brunoise, la zanahoria en rodajas y el champiñón en cuartos. Rehoga las verduras en la misma sartén donde freíste las albóndigas, pero quita el exceso de aceite. Añade un poquito de sal.
  9. Cuando las verduras estén rehogadas, añade una cucharada de harina, así esperará la salsa, es importante rehogar la harina para que no de sabor.
  10. Incorpora las verduras a la cacerola junto con las albóndigas y añade también los guisantes.
  11. Añade el caldo de pollo o agua, cubriendo ligeramente las albóndigas. Si no tienes caldo de pollo, puedes echar el agua a la sartén que utilizaste para freír las albóndigas y rehogar las verduras y así se impregnara del sabor que pudiese quedar.
  12. Cuece a fuego medio durante 20 minutos aproximadamente.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a dish that utilizes fewer or even more components or is a little basically zesty, you can make simple adjustments to achieve this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. As for basic cooking skills for newbies you do not need to discover them yet just if you master some straightforward food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and also very easy lunch recipes but its good something to chew on. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Favorite Albóndigas de pollo, pavo y jamón a la jardinera. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pollo con verduras al horno