Albóndigas de salmón en salsa blanca

Albóndigas de salmón en salsa blanca

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas de salmón en salsa blanca. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de salmón en salsa blanca is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Albóndigas de salmón en salsa blanca is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de salmón en salsa blanca, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de salmón en salsa blanca delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de salmón en salsa blanca is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Albóndigas de salmón en salsa blanca using 26 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de salmón en salsa blanca:

  1. 300 g salmón fresco limpio y bien picado
  2. 1/2 barra pan del día anterior
  3. 1 cebolla grande
  4. 1 cucharada aceite de oliva
  5. 2 huevos
  6. 1/2 vaso pequeño leche
  7. Sal
  8. Ajo en polvo
  9. Pimienta
  10. Perejil fresco
  11. Para el caldo:
  12. 1 cebolla pequeña
  13. 1 pastilla caldo
  14. Sal
  15. 3 clavos
  16. Laurel
  17. De 1,5 a 2 litros aprox. agua
  18. Para la salsa:
  19. 1 cucharada harina
  20. 50 g mantequilla
  21. 1 vaso leche
  22. 2-3 vasos aprox. caldo
  23. Nuez moscada
  24. Pimienta
  25. 1 limón
  26. 1 lata guisantes

Instructions to make to make Albóndigas de salmón en salsa blanca

  1. Mezcla el salmón crudo y picado en un bol junto con el pan finamente picado, la leche, los huevos y las especias.
  2. Fríe a fuego lento la cebolla en el aceite y cuando esté pochada añade al bol.
  3. Mezcla todo bien y si es necesario añade pan rallado. La mezcla tiene que quedar con la consistencia para poder dar forma a las albóndigas pero que no quede secas. Reserva en la nevera al menos dos horas.
  4. Pon el agua en una olla. Parte la cebolla y pincha en una mitad los clavos y en la otra el laurel. Añade al agua junto con la pastilla de caldo y un poco de sal. Tiene que quedar sabroso para que las albóndigas mantengan su sabor. Lleva a ebullición y baja el fuego. Mantener sin que llegue a ebullición.
  5. Añade el zumo del limón, nuez moscada y pimienta y rectifica de sal.
  6. Da forma a las albóndigas (lo harás más fácil si te mojas un poco las manos) y añade una a una al caldo. Mantén en la olla de 20 a 30 minutos removiendo una ó dos veces durante ese tiempo con cuidado. Pasa las albóndigas a un plato y reserva.
  7. En una olla pon la mantequilla, tuesta un poco la harina y con la leche y el caldo prepara una bechamel ligera.
  8. Añade a la salsa los guisantes y las albóndigas, dejar hervir 2 minutos y servir. Puedes acompañar el plato con unas patatitas a la mantequilla o unas panaderas.

As your experience and also self-confidence grows, you will find that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you want to offer a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make basic changes to achieve this objective. In other words, begin making your dishes on schedule. As for standard cooking abilities for novices you do not need to learn them yet only if you master some easy cooking methods.

This isn't a complete overview to fast and easy lunch recipes but its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Award-winning Albóndigas de salmón en salsa blanca. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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