Albóndigas de ternera en salsa de tomate

Albóndigas de ternera en salsa de tomate

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas de ternera en salsa de tomate. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de ternera en salsa de tomate is one of the most favored of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Albóndigas de ternera en salsa de tomate is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de ternera en salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de ternera en salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de ternera en salsa de tomate is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de ternera en salsa de tomate estimated approx 1hr.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de ternera en salsa de tomate using 20 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Unas albóndigas de ternera fáciles de hacer y quedan muy ricas.
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Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de ternera en salsa de tomate:

  1. 500 gr Carme de ternera picada
  2. 2 rebanadas pan de molde
  3. 50 cl leche
  4. 50 cl vino blanco de Jerez
  5. 2 dientes ajo
  6. 3 tomates de pera maduros
  7. 1 cebolla grande
  8. 2 pimientos verdes
  9. 2 huevos medianos
  10. 1 cdta canela molida
  11. 1 cdta nuez moscada molida
  12. Ajo en polvo
  13. Perejil picado
  14. Pimienta negra
  15. Pizca azúcar
  16. Pan rallado
  17. Harina
  18. Aceite de oliva virgen extra
  19. Sal

Steps to make to make Albóndigas de ternera en salsa de tomate

  1. Desmigadlas rebanadas de pan en un bol y moja con la leche. Amasa con la mano para que se integre bien.
  2. En otro bol, pon la carne picada. Aliña con ajo en polvo, perejil picado, pimienta recién molida, sal y el pan de molde. Amasa bien para que todos los ingredientes queden integrados.
  3. En tres recipientes distintos, pon en uno harina, en otro los dos huevos batidos y en otro el pan rallado.
  4. Cogemos un poco de carne y hacemos las albóndigas del tamaño deseado, pasamos primero por la harina, después por el huevo y por último por el pan rallado y reservamos.
    Os aconsejo no tener mucho tiempo esperando las albóndigas en este estado, puesto que el pan rallado se reblandece con el contacto con el huevo. Es preferible tener el aceite caliente en un cazo e ir friéndolas acto seguido.
  5. En un cazo donde tendremos el aceite bien caliente, iremos friendo las albóndigas y después pasándolas a recipiente con papel absorbente.
  6. En un cazo aparte, ponemos dos cucharadas de aceite de oliva virgen extra y pochamos la cebolla bien picada. Cuando esté transparente, añadimos el pimiento buen picado también y los dos dientes de ajo machacado seguimos pochando todo. Ponemos la cucharadita de canela y nuez moscada, calentamos un poco, solo durante 30 segundos.
  7. Agregamos 50 cl de vino blanco y dejamos evaporar el alcohol. Pelamos los tomates, trituramos y añadimos al sofrito. Rectificamos de sal y reducimos hasta que el tomate quede frito junto al resto de ingredientes. Si el tomate está un poco ácido, ponemos un poco de azúcar para rectificar.
  8. Añadimos al tomate frito las albóndigas y removemos para que queden impregnadas del tíntate durante unos 5 minutos y servimos.
  9. BUEN PROVECHO!!!

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have more natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you want to offer a recipe that makes use of fewer or even more components or is a little bit basically spicy, you can make simple changes to achieve this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you do not need to discover them however just if you master some simple food preparation methods.

This isn't a total overview to quick and also very easy lunch recipes but its great something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Award-winning Albóndigas de ternera en salsa de tomate. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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