Albóndigas en salsa de almendras
Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas en salsa de almendras. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas en salsa de almendras is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Albóndigas en salsa de almendras is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de almendras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de almendras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa de almendras using 19 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
El aliño de las albóndigas lo he hecho como la receta de Loli Jiménez Domínguez, en esta primera foto ya está la salsa lista, en la foto de más abajo se estaba haciendo.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas en salsa de almendras:
- Albóndigas de carne de ternera y de cerdo mixta
- 3 dientes ajo muy picadito para la carne
- perejil picado
- comino
- pimienta negra y sal
- 2 pan remojados en leche
- 2 huevos
- 1 poco harina para la carne y otro poco para rebozarlas
- Harina de trigo de freír para rebozar las albóndigas o pan rallado
- Para la salsa
- 4 diente ajo
- 2 rebanadas de pan frito
- 18-20 o un puñadito más almendras depende cantidad
- 1 cebolla
- 3 dientes de ajo
- vino blanco
- agua
- sal y pimienta negra
- azafrán
Steps to make to make Albóndigas en salsa de almendras
- Aliñamos la carne en un bol y removemos bien todo y tapamos con papel film y a la nevera media hora o 1 y si podéis dejarlo 2 horas mejor
- En una sartén echamos un poco de aceite de oliva y doramos un poco un diente de ajo sin piel. Después echamos el puñadito almendras que dora un poco nada más, que sino muy dorao amarga la salsa. Después retiramos y apartamos hacemos el frito con 2 rebanadas de pan, por los 2 lados, lo doramos y lo sacamos
- En esa misma sartén echamos un poco de aceite oliva, cebollita cortada en juliana y ajito en trocitos. Dejamos que se ablande un poco, cuando esté tierno lo echamos al vaso de la batidora junto con las almendras, el pan frito, el diente de ajo; si queréis también echarlo, sino lo retirais y le echamos vino blanco o agua para pasarlo.
- Después echamos en una cacerola las albóndigas que estáran enarinadas y fritas un poco. Le echamos la salsa encima, un poco más de agua que cubra las albóndigas y le echamos un poco de sal y pimienta negra a la salsa y un poco de azafrán.
- Ponemos a fuego flojito 30 minutos o hasta que espese la salsa, si os queda muy espesa le podéis echar más agua pero no demasiada y si le echáis tenéis que volver a salpimentar. Cuando reposa espesa, las albóndigas se terminan de hacer en la misma salsa y listo.
As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you wish to serve a recipe that uses fewer or even more active ingredients or is a little basically spicy, you can make basic modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for novices you do not require to learn them however just if you master some simple cooking strategies.
This isn't a full overview to fast as well as simple lunch dishes however its excellent something to chew on. Hopefully this will get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Any-night-of-the-week Albóndigas en salsa de almendras. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment