Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz

Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They're fine and they look wonderful. Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz estimated approx 1h.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz using 10 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

Para esta receta no uso nada de sal, ya que con las pastillas es suficiente para mi gusto. Aunque podéis usar sal si os gusta más salado.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz:

  1. 500 gr albóndigas
  2. 3 zanahorias
  3. 2 puerros
  4. 500 ml agua
  5. 2 pastillas caldo de carne
  6. aove
  7. Arroz basmati
  8. 3 dientes ajo
  9. Agua (para cocer el arroz)
  10. 1 pastilla caldo de pollo

Steps to make to make Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz

  1. Limpiamos y pelamos la zanahoria y la cortamos en rodajas. No deben ser muy gruesas, tampoco muy finas. Reservamos.
  2. Limpiamos el puerto y le quitamos la parte verde. Después cortamos en rodajitas.
  3. En una cacerola ponemos AOVE y sofreímos el puerro. Uso la posición 6 de la vitro, en mi caso la máxima.
  4. Cuando esté sofrito, añadimos las zanahorias junto a las 2 pastillas de caldo de carne. La dejamos el tiempo que tarde las pastillas en disolverse y añadimos el medio litro de agua. Aquí bajamos el fuego al 4 y continuamos en esta posición el resto de la receta (medio - alto)
  5. Una vez que comience a hervir, esperamos unos 10 minutos y agregamos las albóndigas. Si vemos que sobresalen mucho, añadimos un poco más de agua. Dejamos cocinar otros 10 minutos aproximadamente. Cuando veamos que están hechas, apagamos el fuego y las dejamos en el sitio con la tapa puesta.
  6. Para el arroz primero ponemos AOVE en la cacerola hasta que cubra la base. Aplastamos 3 dientes de ajo y lo dejamos sin que se dore mucho para que no amargue. Podéis picar el ajo también, yo lo echo entero machacado porque me gusta el sabor que le da, pero no comérmelo.
  7. Echamos el arroz basmati, yo uso este vaso siempre que hago arroz. Echamos 2 vasos y la pastilla de caldo de pollo, y lo dejamos que se dore un poquito removiendo para que se haga todo.
  8. Después añadimos el agua, en mi caso 4 vasitos. Yo uso el mismo con el que echo el arroz. Y dejamos cocer a fuego medio. Todo el proceso lo hago en la posición 4 de la vitro, la mía tiene 6.
  9. Truco: para que no se pegue el fondo, cuando está el agua a punto de consumirse, apago la vitro pero dejó la olla en el sitio. Pongo un paño y la tapa y lo dejo ahí 10 min. Transcurrido este tiempo, aparto la olla donde ya no le dé el calor.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal preferences with time. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or more components or is a little more or less spicy, you can make straightforward changes to attain this objective. In other words, begin making your recipes on time. As for basic food preparation abilities for newbies you don't need to discover them however just if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a full overview to quick and also easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will get your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Prepare Speedy Albóndigas en salsa de zanahoria y puerro, acompañado de arroz. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pollo con verduras al horno