Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate is one of the most popular of current trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate is 4 comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate estimated approx 1hora y 20 minutos.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate using 21 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.
El spaghetti con Albóndigas es un plato ítalo-estadounidense compuesto de espaguetis, salsa de tomate y albóndigas, se bañan estas últimas en salsa de tomate y se mezcla con la pasta, dando como resultado un plato enormemente sabroso y tentador.
Parece ser que los primeros en elaborar esta deliciosa receta fueron los inmigrantes italianos en la ciudad de Nueva York a principios del siglo XX, la National Pasta Association fue la primera organización en publicar una receta de spaghetti con "meatballs" (albóndigas) en la década de 1920, sin embargo, muchos contradicen esta teoría alegando que hay precursores italianos en regiones de Italia, como Puglia y Abruzzo, donde era costumbre añadir estas deliciosas bolas de carne a su salsa de tomate.
Ingredients and spices that need to be Take to make Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate:
- 250 grs Espaguetis
- 1 pastilla Caldo de Carne
- 400 grs Carne picada (1/2 Cerdo, 1/2 Ternera)
- 1 Huevo
- 1 diente Ajo
- 1 cuch sopera de Pan rallado
- 1 cuch sopera de Queso Parmesano
- Harina de trigo
- Perejil picado y Sal
- Para la Salsa de Tomate
- 1 Cebolla
- 3 cuch soperas de Tomate natural triturado
- 1 Zanahoria
- 1 cuch postre de Pimiento choricero
- 1 cuch postre de Concentrado de Tomate
- Alcaparras (al gusto)
- 1 copa Vino blanco
- 1 vaso Caldo de la cocción de la pasta
- Aceite de Oliva
- 1 cuch postre de Pimentón dulce, 2 hojas de Laurel, Orégano, Perejil picado
- Sal y Pimienta negra
Instructions to make to make Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate
- Comenzamos preparando la carne para hacer las albóndigas, ponemos en un bol la carne y la salpimentamos, añadimos el diente de ajo picado, el huevo, el perejil y el pan rallado, por último el parmesano y lo removemos todo hasta que se integre
- Nos mojamos las palmas de las manos para que no se nos pegue la carne y hacemos las bolas de albóndiga lo grandes que nos gusten, luego las pasamos por harina, eliminamos el exceso y las reservamos en un plato
- Las vamos salteando a fuego vivo para que se nos hagan por fuera, así las sellamos, a medida que se vayan haciendo las retiramos a un plato y las reservamos
- Picamos la cebolla en brunoise fino y las zanahorias en daditos pequeños, vamos a pochar las primeras en la misma fuente en que hemos salteado las albóndigas, si hace falta echar un poco más de aceite lo hacemos, cuando transparente echamos la zanahoria, salpimentamos y dejamos que se vaya haciendo
- Pasados 10 minutos agregamos el tomate concentrado y el pimiento choricero, el tomate, la hoja de laurel, el vino y el orégano, removemos y vamos a dejar 10 minutos que evapore el alcohol, pasado el tiempo echamos las alcaparras
- Dejamos dos minutos y agregamos las albóndigas, espolvoreamos el perejil picado e integramos y dejamos hasta que la salsa reduzca a la mitad, mientras, ponemos una olla al calor con abundante agua, echamos la hoja de laurel
- Preparamos la pasta y la pastilla de caldo, cuando el agua llegue a ebullición, desmenuzamos la pastilla de caldo dentro y agregamos la pasta, la vamos a dejar el tiempo que el fabricante indique, cuando esté la pasta al dente ya la podemos emplear
- La repartimos en los platos y sobre ella disponemos las albóndigas y la salsa de tomate al gusto
As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make basic modifications to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not require to discover them yet only if you grasp some easy food preparation methods.
This isn't a total overview to quick as well as simple lunch dishes but its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Award-winning Espaguetis con Albóndigas en salsa de tomate. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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