Albóndigas de carne picada con tomate

Albóndigas de carne picada con tomate

Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas de carne picada con tomate. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de carne picada con tomate is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Albóndigas de carne picada con tomate is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de carne picada con tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de carne picada con tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de carne picada con tomate is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de carne picada con tomate estimated approx 50 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de carne picada con tomate using 17 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Vaya sorpresa que me he llevado hoy 6 de Septiembre de 2016. Al ver que era la receta más visitada en las últimas estadísticas de cada semana (82.325 visitas), he entrado a revisar mi publicación y me he encontrado que estaban enumerados los pasos con sus fotografías, pero SIN TEXTO explicativo. Así que a ello voy. Ahora 6 de Noviembre de 2016, ya van 88.310 visitas. GXL

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de carne picada con tomate:

  1. Para las albóndigas
  2. 300 gr. carne picada de cerdo de la carnicería
  3. 50 gr. pan duro, remojado con agua y estrujado (que no saque ni gota)
  4. 1 ud. huevo
  5. ramitas perejil y cortadito
  6. toque sal
  7. toque pimienta negra
  8. ralladura un poco limón
  9. Pan rallado (opcional)
  10. Para la cocción
  11. Aceite de oliva (4 cucharas)
  12. 1 cebolla pequeña
  13. 50 gr. tomate triturado
  14. 75 gr. jamón serrano a taquitos pequeños
  15. 75 gr. judías verdes
  16. 2 vasos agua caliente
  17. sal

Steps to make to make Albóndigas de carne picada con tomate

  1. La carne picada la compras en la carnicería, puede ser de cerdo, de ternera o mezcla entre ambos,
  2. En un bol, introducimos la carne picada, el pan remojado y estrujado a continuación, el huevo, el perejil, la ralladura de limón, sal y la pimienta. Amasamos hasta que veamos homogénea la masa. En caso de tener una textura demasiado blanda que dificulta formar bolitas, añades algo de pan rallado y amasas de nuevo.
  3. Vamos cogiendo pizcos de masa y formando las bolitas (albóndigas) con las manos humedecidas para que no se nos pegue la masa. Procura hacerlas pequeñas, pues después al cocerlas aumentan de volumen.
  4. Prepara el resto de ingredientes: pelar y picar la cebolla. Quitar las puntas a las judías y trocearlas en trozos de 2-3 cm. El jamón mejor a dados pequeños. Tomate rallado natural o triturado de bote.
  5. Escoge una olla ancha, así podrás cocer las albóndigas lo menos amontonadas posible. Poner el aceite y rehogar la cebolla (+sal) a fuego lento.
  6. Cuando empieza a estar blandita la cebolla (puntas algo doraditas) Añade los taquitos de jamón, mantienes el fuego lento, hasta que lo veas integrado.
  7. Ahora añades el tomate triturado (mínimo de sal, pues el jamón serrano está salado). Lo tienes cociendo unos 5 min., removiendo de vez en cuando.
  8. Antes de que esté demasiado frita el tomate, añades las judías y que estén cociendo unos cinco más. Ya tenemos la salsa en su punto.
  9. Añadir el agua y darle al fuego alto.
  10. Cuando está a punto de empezar a hervir, introducir las albóndigas. El agua, debe de cubrir más de media albóndiga de las ubicadas en la cara superior de la cacerola. Probar y rectificar de sal. bajar el fuego a medio bajo.
  11. Dejar cocer, (aprox 20 min.) hasta reducir el caldo y nos quede una textura blanda, es decir con algo de líquido.
  12. Emplatar

As your experience and also confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or more ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy modifications to accomplish this objective. Simply put, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for newbies you do not require to learn them but only if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a total guide to quick and simple lunch recipes but its good food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Perfect Albóndigas de carne picada con tomate. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pollo con verduras al horno