Albóndigas de choco en salsa de gambas
Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas de choco en salsa de gambas. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas de choco en salsa de gambas is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Albóndigas de choco en salsa de gambas is something which I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de choco en salsa de gambas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de choco en salsa de gambas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de choco en salsa de gambas is 2 Platos. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de choco en salsa de gambas using 12 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.
Un plato riquísimo que bien puede formar parte de un menú de fiesta. Las albóndigas de choco, son bien conocidas en la cocina tanto de Huelva como de Cádiz. No todas las albóndigas que hagamos tienen que ser de carne ¿verdad? Espero que te animes, son un exquisitez.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de choco en salsa de gambas:
- 250 grs Choco
- 1-2 Dientes ajo
- 1/2 Cebolla
- Perejil fresco
- Piel rallada de 1/2 limón
- 2 huevos
- 50 grs pan
- 1 Hoja laurel
- 10 Gambas o langostinos
- 1 y 1/2 Vaso fumet de gambas
- Colorante alimentario o cúrcuma
- Harina de trigo todo uso
Steps to make to make Albóndigas de choco en salsa de gambas
- Cortaremos el choco a cuchillo en trozos muy pequeños. No vale hacerlo en una picadora, quedaría hecho una masa y no es la textura que buscamos.
- Picamos finamente el ajo y el perejil.
- Batimos un huevo y le añadimos el pan desmenuzado para que vaya humedeciéndose.
- Llevamos todos los anteriores ingredientes a un cuenco, salamos y rallamos la piel de medio limón.
- Mezclamos bien y dejamos reposar en el frigo durante un rato para que la masa coja consistencia. Con una cuchara, vamos cogiendo porciones y pasándolas por harina. Es una masa blanda, pero tranquila, que no se deshace. Pero si te resulta imposible de manejar, añade unas cucharadas de harina o de pan rallado.
- Después las pasamos por huevo y no te preocupes porque las bolas no salgan perfectas, es difícil con esa textura tan blanda. Pero al comer serán mucho más sabrosas.
- Pondremos una sartén con aceite de oliva, y las vamos friendo. Se trata más de sellarlas bien que de dejarlas muy fritas. Las dejamos sobre papel absorbente para que eliminen el exceso de grasa y reservamos.
- En un caldero pondremos un fondo de aceite de oliva. Picamos una cebolla en trozos muy pequeños y sofreímos a fuego medio.
- Cuando la cebolla esté medio hecha, añadimos la hoja de laurel y el colorante o cúrcuma. Agregamos seguidamente el fumet de gambas (hacía poco que comimos gambas al ajillo y tenía el fumet congelado)
- Cuando empiece a hervir, añadimos las albóndigas. Tapamos, bajamos el fuego al mínimo y dejamos que se hagan una media hora.
- Dos o tres minutos antes de terminar, pelamos las gambas y se las añadimos, tapamos de nuevo y será el tiempo que necesiten para hacerse. Rectifica de sal si hace falta. Si ves que la salsa queda muy líquida, añade un poco de maizena, por el contrario, añade algo más de fumet.
- Listas para servir. Ve sacando el pan. Mucho pan, porque te hará falta.
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking skills for beginners you don't require to discover them but only if you understand some basic cooking techniques.
This isn't a full overview to quick and also easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Prepare Ultimate Albóndigas de choco en salsa de gambas. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment