Curry de albóndigas de Kerala

Curry de albóndigas de Kerala

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Curry de albóndigas de Kerala. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Curry de albóndigas de Kerala is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They're nice and they look wonderful. Curry de albóndigas de Kerala is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Curry de albóndigas de Kerala, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Curry de albóndigas de Kerala delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Curry de albóndigas de Kerala using 24 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

http://lacocineranovata.blogspot.com.es/2016/12/curry-de-albóndigas-de-kerala.html

Kerala es un estado federal del suroeste de la India, de donde viene este curry.

Me encanta hacer recetas estupendas aprovechando restos que tengo en el congelador. Y con sólo 250 gr. de carne picada y resto de leche de coco, he hecho un curry estupendo.

Esta receta la voy a organizar por bols con sus propios ingredientes:

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Curry de albóndigas de Kerala:

  1. ---- Bol 1:
  2. 250 gr. carne picada de ternera
  3. 2 dientes ajo triturados con el prensa ajos
  4. 1 chile verde finamente picado (yo usé uno trocito de chile rojo que tenía en el congelador)
  5. Sal
  6. ---- Bol 2:
  7. 2 clavos
  8. 1 hoja laurel
  9. 1 estrella de anís
  10. Hojas curry (aquí sólo las puedo encontrar secas en tiendas de Lavapiés)
  11. ---- Bol 3:
  12. 1 cucharadita cayena
  13. 1 cucharadita cilantro molido
  14. 1/4 cucharadita cúrcuma
  15. ---- Albóndigas:
  16. 2 cucharadas aceite de cacahuete o girasol
  17. 2 cebollas cortadas en brunoise
  18. 1 cucharadita pasta de jengibre y ajo (se tritura 1 ajo en el prensa ajos y se ralla una nuez de jengibre)
  19. 1 tomate grande triturado (yo usé 1-1/2 cucharada de tomate triturado)
  20. 1/4 de cucharadita garam masala
  21. 1 taza leche de coco
  22. 1/2 taza agua caliente
  23. Sal
  24. Cilantro opcional (yo no puse)

Steps to make to make Curry de albóndigas de Kerala

  1. Combina todos los ingredientes del bol 1 en el robot de cocina y mezcla todo bien. Esto ayuda a que la masa de la albóndiga amalgame bien y no se rompa. Se cubren con film de cocina y se meten en la nevera durante 30 minutos. Esto también ayuda a que se reafirme la masa.
  2. Se forman albóndigas pequeñas, a mi me salieron 13. Se fríen o se hacen en el horno a 175º durante 20 minutos.
  3. Calentar aceite en una sartén y freír los ingredientes del bol 2 y freír durante 1 minuto.
  4. Añadir la cebolla troceada y pochar hasta que esté tostada. Añade la pasta de jengibre-ajo y mezcla bien. Añadir el tomate y freír hasta que el tomate pierda su agua.
  5. Hacer una pasta con los ingredientes del bol 3 con un poco de agua hasta que se forme una pasta y añade a la sartén y fríe durante 1-2 minutos.
  6. Mezcla la 1/2 taza de agua caliente con la taza de leche de coco y añádela a la sartén. Espolvorea con garam masala. Mezclar bien.
  7. Llevar la salsa a ebullición y añadir las albóndigas, bajar el fuego al mínimo, tapar y dejar cocer hasta que la salsa espese. En el blog de Vazhayla lo dejaban 30-45 minutos. Yo lo dejé 30 y creo que me pasé. La salsa espesó demasiado.
  8. Si quieres espolvorea con cilantro fresco picado. Yo no tenía.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or more ingredients or is a little basically zesty, you can make simple changes to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. As for standard cooking skills for novices you do not require to learn them however only if you master some straightforward food preparation techniques.

This isn't a full guide to quick as well as simple lunch dishes yet its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Ultimate Curry de albóndigas de Kerala. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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