Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar

Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar is something which I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar estimated approx 60 minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar using 12 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve that.

Esta receta Vegetariana es muy fácil hacer. Las albóndigas de patata tipo Knödel con masa de lentejas , no llevan ni huevo ni harina. Para hacer la masa he optado por avena soluble. La avena es un cereal rico en proteínas, reduce el colesterol y tiene efecto prebiótico. Al cocinar con Agua de mar activamos nuestro organismo con sal líquida natural. Descubre los beneficios del Agua de Mar.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar:

  1. 1 vaso lentejas
  2. 3 patatas grandes
  3. avena soluble
  4. zanahoria
  5. al gusto especias
  6. perejil
  7. pimentón
  8. cúrcuma
  9. ajo
  10. Agua de Mar
  11. agua natural
  12. para la salsa zanahoria, cebolla y leche de coco

Steps to make to make Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar

  1. Preparar todos los ingredientes, hervir patatas aparte y lentejas con 1 zanahoria. Las proporciones de agua son 3 vasos de agua natural y 1 vaso de Agua de Mar.
  2. Poner las patatas en un bol, para hacer la masa Knödel.
  3. Añadir aprox. 1 vaso de avena soluble.
  4. Hacer la masa machacando las patatas con un tenedor o pasapurés.
  5. Amasar bien unos minutos.
  6. Dejar reposar un momento.
  7. Separar en dos rulos.
  8. Cortar la masa en pequeños trozos
  9. Preparar para rellenar la con la masa de lentejas.
  10. La masa para relleno de los Knödels, es muy fácil. Para hacer la masa necesitas 1vaso de lentejas cocidas, 1 zanahoria cocida, perejil, ajo, cúrcuma, pimienta negra, y especies a tu gusto, (con esta masa de lentejas también puedes hacer unas hambuerguesas).
  11. Rellenar las albóndigas knodel con la masa de lentejas.
  12. Hacer las bolitas en forma de la albóndiga knodel.
  13. Poner en una olla agua natural, esperar a que hierva, poner las albóndigas en agua. Como la masa de patatas no lleva harina, solo avena soluble, las albóndigas se hacen muy rápido, solo necesitan un minuto.
  14. Salsa de zanahoria, cebolla y leche de coco, preparar la salsa es muy fácil. Necesitas hervir la 1 cebolla, 1 tuzanahoria, poner 2 vasos de agua natural y 1/2 vaso de Agua de Mar unos 10 minutos. Triturar con una batidora para obtener una crema. Añadir leche de coco al gusto, con fuego apagado.
  15. Albóndigas Knödel rellenas con lentejas. ¡Buen provecho y espero que queden bien y que gusten mucho!!!

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have a lot more natural control over your diet and adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or even more components or is a bit basically spicy, you can make simple modifications to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for novices you don't need to learn them yet just if you master some easy cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick and also very easy lunch dishes however its excellent food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Ultimate Knödel albóndigas de patatas rellenas con lentejas cocidas en Agua de Mar. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo

Albóndigas de berenjenas y avena

Albóndigas de carne mixta en salsa Española