Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes yummy. Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana is something which I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana estimated approx 60 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana using 25 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.
Receta preparada el domingo para la familia, pero el plato de la foto principal fue para el pequeñín de la casa. Pasta tagiatelle al huevo con albóndigas de carne vacuna fritas y ensalsadas con tomate a la napolitana. Al final de la receta podrán observar la foto de uno de los platos que serví para el resto de los comensales.
Entre los ingredientes para elaborar la salsa napolitana ( salsa que suelo preparar para las pizzas) apunté ají picante o cayena picada pero si la receta se prepara para los niños no añadirlo.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana:
- 1 paquete (500 g) pasta tagliatelle al huevo.
- 100 g queso rallado.
- Para las albóndigas:
- 600 g carne vacuna picada.
- 1 cebolla mediana.
- 1 diente ajo.
- 1 cucharada aceite de girasol.
- 100 g harina de trigo común.
- 200 g pan rallado.
- 3 huevos.
- 1/2 cucharadita pimienta negra molida.
- 1/2 cucharadita nuez moscada.
- 1 cucharadita perejil seco molido.
- Sal a gusto.
- Aceite de girasol para freir las albóndigas.
- Para la salsa napolitana:
- 400 g tomate frito (tetra brik).
- 1 cebolla mediana.
- 1 cucharadita azúcar.
- 1 cucharadita colmada de orégano seco molido.
- 1 cucharadita pimentón dulce.
- 1/2 cucharadita pimienta negra molida.
- 1/2 cucharadita ají triturado picante o 2 cayenas picaditas (opcional).
- 1 cucharada aceite de girasol.
- Sal a gusto.
Instructions to make to make Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana
- Pelar y picar finamente la cebolla y el diente de ajo. Rehogarlos en una sartén con aceite. Aparte, condimentar la carne picada con pimienta, nuez moscada y sal.
- Añadir la cebolla con el ajo a la carne, un huevo batido y mezclar con las manos.
- Armar las albóndigas y pasarlas por harina.
- Pasarlas por dos huevos batidos y pan rallado.
- Freírlas en abundante aceite caliente hasta que se doren suavemente.
- Retirarlas del aceite y ponerlas en una fuente con papel de cocina para que queden sequitas. Reservarlas.
- Para preparar la salsa, sofreir una cebolla picada en una sartén con una cucharada de aceite. Incorporar el tomate frito y condimentar con pimienta, pimentón, orégano, ají o cayena (opcional) y sal a gusto.
- Echar una cucharadita de azúcar y dejar cocinar a fuego lento durante 5 minutos.
Poner dentro de la salsa las albódigas reservadas y terminar de cocinar la salsa con ellas, de diez a quince minutos a fuego lento. - Mientras tanto, poner la pasta dentro de una cacerola con abundante agua caliente con un poquito de sal. Dejarla hervir de quince a veinte minutos hasta que quede al dente.
- Escurrirla con un colapasta y ponerla dentro de una fuente. Bañarla con la salsa napolitana caliente.
(Para los niños poner dos albóndigas sobre la pasta y rodeadas de salsa. las albóndigas serán cabezas de pollitos y para ello, con trocitos de pimiento morrón rojo hacerles el pico a los pollitos y con aceitunas negras los ojos). - Servir la pasta caliente con las albóndigas en salsa por encima y espolvorear con queso rallado.
As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have much more natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your personal tastes in time. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy changes to attain this goal. In other words, start making your recipes in a timely manner. As for fundamental cooking skills for novices you do not require to discover them yet only if you master some basic cooking methods.
This isn't a full overview to quick and very easy lunch dishes however its good food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Prepare Award-winning Tagliatelle con albóndigas en salsa napolitana. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment