Albóndigas con salsa y arroz

Albóndigas con salsa y arroz

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Albóndigas con salsa y arroz. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas con salsa y arroz is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. Albóndigas con salsa y arroz is something that I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con salsa y arroz, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con salsa y arroz delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con salsa y arroz is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas con salsa y arroz estimated approx 1 hora.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas con salsa y arroz using 19 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.

Mis cuatro emojis para la receta de #caminodesabores son : 😍🤣🤤🤦🏻‍♀️
Ahora les cuento que amo las albóndigas. 😍 O como alguna gente de antes las llamaba. Albóndigas. 😂
Son una delicia 🤤
Hace unos días hice unas albóndigas estofadas pero me olvidé de sacar fotos 🤦🏻‍♀️
Así que otra vez que las haga si me acuerdo de sacar foto también se las coloco. Así qué por ahora está. 🤣

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas con salsa y arroz:

  1. PARA LAS ALBÓNDIGAS:
  2. 1 kilo carne picada
  3. a gusto Condimentos (sal, adobo, pimienta, nuez moscada
  4. 3-4 dientes ajo medianos
  5. 1 yema
  6. 1 poquito pan rallado
  7. PARA LA SALSA:
  8. 3-4 cebollas medianas
  9. 1 morrón verde mediano
  10. 2 dientes ajo
  11. 3-4 tomates peritas
  12. 1 litro Salsa de tomate
  13. a gusto Condimentos
  14. Unas hojas hojas de laurel
  15. 1 puñadito cebollas de verdeo
  16. Unas hojas perejil
  17. 2 papas chicas
  18. a gusto Harina para enharinar las albóndigas
  19. 1 poco Aceite

Instructions to make to make Albóndigas con salsa y arroz

  1. En un bowl coloco la carne picada y le coloco todos los condimentos a gusto y el ajo rallado (si se tiene en polvo se puede colocar)
    Colocar la yema y con las manos comenzar a amasar la carne integrando todos los integrantes
    Amasar muy bien (esto es lo que hace que se queden bien armaditas), colocarle un poquito de pan rallado y terminar de unir todo.
  2. Cuando tengamos la carne bien amasada comenzar armar las bolitas.
    Cuando las tengamos todas armadas en un bowl con harina pasarlas hasta cubrirlas todas con harina
  3. Por otro lado calentar una sartén con un poco de aceite e irlas pasando hasta dorarlas por todos lados.(Esto va a evitar que se desarmen en la cocción). Cuando estén todas prontas, reservar.
  4. Por otro lado en una olla colocar un poquito de aceite y ahí colocaremos la cebolla cortada en cubitos pequeños y el morrón también y los dientes de ajo rallados y comenzó a cocinarlos
  5. Cuando la cebolla haya blanqueado colocar los tomates cortados en cubitos chiquititos.
  6. Después de unos minutos hacer un hueco en el centro de la olla y colocar la salsa de tomates (cuando comience a hacer burbujitas revolver) (esto es para que el calor le quite la acidez a la salsa)
  7. Condimentar y colocar las hojitas de laurel. Y la cebolla de verdeo y las hojitas de perejil (les coloco foto de la cantidad de cebolla y el perejil que coloqué)
  8. Ahora sí colocar las albóndigas dentro
  9. Colocar las papas cortadas en cubitos súper chiquitos y revolver
  10. Cocinar un rato hasta que las papas estén bien cocidas y las albóndigas también. (No revolver mucho, mejor menear la olla para que todo se revuelva y las albóndigas no se desarmen.)
  11. Mientras se termina de cocinar las albóndigas cocinar el arroz para acompañar y cuando esté todo pronto servir juntos.
  12. Servir por separado o todo mezclado. Con queso rallado. 🤤

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that uses less or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make simple changes to accomplish this objective. In other words, start making your recipes on time. As for basic food preparation skills for novices you do not require to learn them but just if you understand some straightforward food preparation methods.

This isn't a complete overview to quick as well as simple lunch recipes however its great food for thought. With any luck this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Homemade Albóndigas con salsa y arroz. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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