Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas

Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas is one of the most popular of current trending meals in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas is something that I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas estimated approx 120-150 minutos.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas using 16 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Se puede hacer con muslos o con pechugas. Admite muy bien la congelación y no viene nada mal tener unos cuantos tuppers guardados para cuando andamos mal de tiempo. Unas patatitas, un arrocito blanco o una buena ensalada te apaña en un plis plas, una suculenta comida.
#mirecetario

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas:

  1. 1/2 pollo troceado
  2. 300 grs carne picada a tu gusto (yo prefiero mitad cerdo, mitad ternera)
  3. 1/2 vaso cerveza rubia
  4. 1/2 litro caldo de pollo o agua
  5. 1 zanahoria
  6. 1/2 cebolla morada
  7. 1 berenjena pequeña
  8. 1 pimiento verde italiano mediano
  9. 1/2 pimiento rojo
  10. 2 cucharadas tomate frito
  11. Ajo deshidratado
  12. 1 huevo
  13. 1 cucharada pan rallado
  14. Harina de trigo común suficiente para enharinar las albóndigas
  15. Estragón y tomillo
  16. Sal, aceite de oliva y pimienta negra

Steps to make to make Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas

  1. Lavamos, secamos con papel de cocina, troceamos el pollo en el caso de tenerlo entero y salpimentamos. Lavamos, pelamos, escurrimos y troceamos las hortalizas.
  2. En un plato mezclamos la carne picada junto con el ajo, la sal y el huevo batido. Removemos bien, añadimos la cucharada de pan rallado y seguimos mezclando un poco más. Vamos haciendo bolitas, las enharinamos, sacudimos el exceso de harina y freímos con abundante aceite de oliva. Sacamos y dejamos escurrir sobre papel absorbente.
  3. Ponemos unas 2 cucharadas de aceite en una cazuela y cuando esté caliente, doramos el pollo. A medida que los tengamos fritos, vamos retirando y reservando en una bandeja. Retiramos el sobrante de aceite de la cazuela, bajamos a fuego lento/medio y pochamos las hortalizas, removiendo de vez en cuando.
  4. Cuando las tengamos listas, añadimos las cucharadas de tomate y subiendo la intensidad del fuego, dejamos que oscurezca un poco. No olvidéis rascar bien el fondo de la cazuela para integrar los restos de pollo a las hortalizas. Le da un sabor increíble. Retiramos del fuego y pasamos toda la mezcla al bol de la batidora de mano. Trituramos bien hasta conseguir una pasta. Reservamos.
  5. En la misma cazuela que veníamos utilizando, echaremos el pollo con el jugo soltado, la salsa obtenida y removeremos hasta que estén completamente integrados. Agregamos la cerveza y dejamos reducir casi completamente. Vamos dándole vueltas a fin de que todos los trozos queden bien impregnados.
  6. Llegados a este punto, añadimos el caldo de pollo o agua y dejamos cocer unos 10 minutos. Agregamos las albóndigas y terminamos de cocer hasta que la carne esté totalmente tierna. Añadimos sal, si es necesario. Cuidado al remover. Mejor sacudid la cazuela para no trocear la carne.
  7. Servimos caliente acompañado de lo que más nos apetezca. Hoy unas patatitas fritas cortadas en daditos. ¡Buen provecho! ¡No olvidéis la barra de pan. La necesitareis!

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or even more components or is a little essentially spicy, you can make basic changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes on time. As for standard cooking abilities for novices you do not need to discover them however just if you grasp some basic food preparation methods.

This isn't a total overview to quick and also very easy lunch dishes however its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food How to Make Quick Pollo con albóndigas en salsa de hortalizas. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lentejas pardinas con verduras, bacon y chorizo

Albóndigas de berenjenas y avena

Albóndigas de carne mixta en salsa Española